top of page

Sponsorilinkki Finland Oy jatkaa toimintaa uudella nimellä.

Updated: Jan 29, 2023

Sponsorilinkki Finland oli aktiivisimmillaan vuosina 2010 - 2011.

Nyt toiminta jatkuu uudella aputoiminimellä Hämeenkatu Miners.


Pistimme koko liiketoimintamme suunnittelupöydälle.


“Mietimme liiketoimintamme parhaimmat palat jotka ovat tuoneet asiakkaillemme eniten lisäarvoa ja pistimme ne pakettiin.”

Sponsorilinkki Finland Oy toimi pääsääntöisesti Googlen my business sekä verkkosivusto puolella, pidämme myös nämä elementit mukana uuden toiminnan sisällä.


Lisäsimme tarjontaan useita uusia tuotteita jotka ovat verkkomainonnan tätä päivää.


Relevanttia sisältöä ja innovatiivisia kampanjoita


Ymmärrämme millä teho keinoilla luodaan eniten aktiviteettia verkkosivuille, millaiset viraalit kampanjat tuottavat. Kampanjan suunnittelussa nyky kilpailutilanteessa täytyy olla myös luova.

Tämä aihe tulee käsittelyyn tulevissa julkaisuissa.


#viraalisisältö hallintaan.

Mukana monimuotoisessa kehityksessä.Kokeiltu on niin hakukoneiden, optimoinnin, maksetun mainonnan, analytiikan, verkkoportaalien sekä kotisivujen tehokeinoja, valjastamme näistä parhaimmat palaset ja pakkasimme tuotteeksi. Lisäksi Hämeenkatu Miners tulee tuomaan uuden palvelun jota edustamme ensimmäisenä Suomalaisena mainostoimistona.


Nykyaikana sana internet on vanhanaikainen.


Verkko sisältää 1,2 miljoonaa petatavua sisältöä joka jakautuu useamman ison tekijän kesken, näistä muutamia mainittakoon Google, Amazon, Microsoft ja Facebook.


Enää yritykselle ei riitä että sen tiedot löytyvät yksin ja ainoastaan kotisivuilta, verkkosisällön luonti on kalastusta, mahdollisimman suurella hajonnalla sekä usealla vieheellä.38 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page